GDJE SU “NESTALI” MLADI SPLIĆANI? Plaže je okupirala mladost iz Europe, pogledajte noćašnju gužvu na Bačvicama

[FOTOGALERIJA] Za razliku od stanja prije nekoliko mjeseci, plaža na Ovčicama zjapila je prazna

Kada se u ponoć utiša glazba u ugostiteljskim objektima, mladi masovno sele na plaže. Scenarij je to koji se zadnjih dana ponavlja u Splitu, a plaža koja je apsolutni hit je ona na Bačvicama.


Zanimljivo, za razliku od proljeća kada je plaža Ovčice bila krcata domaće mladosti, a uvalom su odzvanjali uglavnom ritmovi “cajki”, sada prošle su noći Ovčice bile gotovo potpuno prazne, a sav “život” se odvijao na plaži Bačvice.

Dominiraju mladi turisti iz zapadnoeuropskih i srednjoeuropskih zemalja, a prema dojavama naših čitatelja, apsolutnu dominaciju ovog vikenda preuzeli su Nizozemci.

Tu i tamo koji zvučnik na kojem se pušta strana klupska glazba, kao da su domaći mladi našli neko drugo mjesto. Možda su otišli do Vanille koja je najavila da u petak i subotu radi do 4 sata ujutro.

Još samo prije nekoliko dana interventna policija blokirala je jedan od prilaza najpopularnijoj splitskoj plaži, a nakon toga ovaj scenarij se nije ponovio. Što je bilo različito te noći u odnosu na one koje su uslijedile, ostaje misterij.

Bilo kako bilo, turizam se u Split na kraju srpnja vratio na velika vrata, no vrata većine klubova ostala su zatvorena. Prije ponoći pune su bile i brojne kalete u staroj splitskoj jezgri, baš kao i u doba prije korone. Mladost je našla način za zabaviti se usprkos važećim mjerama Stožera.


Kako je to u prvim satima subote izgledalo na Bačvicama, pogledajte u fotogaleriji…Moja reakcija na članak je...
Vau
45
Haha
6
Hagić
3
Hmmm
3
Plač
12
Grrr
21
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime