Frankin tim priznao krivnju za pogrešku, oglasila se i pjevačica: “Jedva čekam da stanem na pozornicu u Lisabonu”

Pjevačica se požalila kako joj ovih dana nije bilo nimalo lako

Nakon što su tvrdili da se radi o običnoj zabuni, autori glazbe za pjesmu “Crazy” Franke Batelić, priznali su kako se ipak radi o njihovoj pogrešci. Denis Mevlja i Branimir Mihajević poslali su priopćenje u kojem tvrde da su pjesmu zabunom prodali.


– Žao mi je što je Franka postala žrtvom moje nepažnje i nespretnog događaja za koji nije niti znala, te je, razumljivo, ostala šokirana. Mjesecima zajedno radimo na pjesmi i jedan trenutak moje nepažnje je promijenio sve ono dobro što smo napravili. Znam da će ipak na eurovizijskoj pozornici Franka ostaviti cijelu sebe, to sam osjetio od prvog trena kad smo počeli raditi na pjesmi. – napisao je Mevlja, poznat kao Denzel Beats, u priopćenju.

– Posljednja dva dana intenzivno smo radili na tome da otkrijemo kako se sve ovo dogodilo. Konačno smo došli do saznanja da je Denis, koji inače radi i prodaje beatove, na stranicu za prodaju, zabunom stavio krivi dokument pod nazivom druge pjesme, tj. stavio je pjesmu koja je rađena za Eurosong za koju nema odobrenje mene kao koautora za prodaju. Vidljivo je to i u foto dokumentu koji je objavio Guez, a kojeg dostavljamo u prilogu. Pjesma Crazy u potpunosti je rađena isključivo za Eurosong i do prodaje nikako nije smjelo doći.
Nesporno je da je Guez kupio pjesmu “Blame me” s vrlo limitiranom licencom, no moram naglasiti i kako je rumunjski glazbenik prekršio dva članka ugovora o kupovini glazbenog materijala s Denzel Beatsom, radnjama na koje Ugovorom nije imao pravo. – napisao je Mihaljević.

Nakon njihove isprike, na Instagramu se oglasila i pjevačica.

– Nadam se da vam je svima sretan Uskrs. Puno vas mi se javilo u posljednja dva dana i želim vam zahvaliti na lijepim riječima i podršci. Ovih par dana mi nije bilo lako i od srca vam zahvaljujem na tome što ste ih bar malo olakšali. Ali opet, svaki ožiljak je lekcija. Volim vas sve i jedva čekam da stanem na pozornicu u Lisabonu. Puse iz moje predivne Istre”. – napisala je Franka Batelić na Instagramu.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0