Podijelite

Hrvatski reprezentativac, Vedran Ćorluka koji je nedavno ostvario povijesni uspjeh na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, danas ima još jedan veliki povod za slavlje. Na romantičnoj svadbenoj ceremoniji koja se održala u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, Vedran je izmijenio vječne zavjete sa svojom odabranicom, pjevačicom Frankom Bateli, piše Story.

Mladenka se do crkve dovezla u Lancijinom odltimeru, a prilikom ulaska u crkvu, do oltara ju je pratio kanon u D duru kojeg je sama izabrala.

Za kuma, Vedran je odabrao svog brata Hrvoja, dok je Franka izabrala svoju blisku prijateljicu iz srednje škole, Stefani. U bračnu luku uplovila je noseći prekrasnu vjenčanicu s dugačkim prozirnim veom, ukrašenu čipkom koju potpisuje Frankin omiljeni modni dvojac eNVy room, dok je Vedran za ovaj najvažniji dan u njihovim životima odabrao klasično tamno plavo odijelo u kojem je izgledao markantno. Svečanoj ceremoniji nazočilo je više od 200 uzvanika, bliskih prijatelja i obitelji, a dio ove idilične ljubavne priče bile su brojne osobe iz svijeta slavnih i domaće estrade.

😘❤️💍👀

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Proslava vjenčanja održava se u luksuznom ambijentu stancije Meneghetti. Dok će mladenci i gosti svoja nepca njegovati vrhunskim istarskim specijalitetima, na svadbi će ih do kasnih jutarnjih sati zaraznim taktovima i bezvremenskim pjesmama uveseljavati i zabavljati, domaći glazbenik moćnoga glasa, Tony Cetinski koji inače rijetko nastupa na vjenčanjima, ali je zbog mladenke čiji je uzor od malena, pristao napraviti iznimku.

Prisjetimo se, par se upoznao 2012. na Zrću kada su im se sreli pogledi i već mjesec i pol nakon, Ćorluka je dao naslutiti da je njihova veza ozbiljna odlaskom u Rabac kod Frankine obitelji. Iako su postojale sumnje da će njihova ljubav potrajati jer je Vedran otišao u Moskvu igrati za Lokomotiv, Franka je otišla s njim, a na neko vrijeme je napustila i pjevačku karijeru, te se gotovo u potpunosti maknula iz javnog života, piše Story.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime