FRAJERI VELIKA SRCA Bajkeri memorijalnog Balkan rallyja obradovali najmlađe

Rally traje 10 dana u dužini od 4.000 kilometara

I ove godine BMW MK DALMACIJA organizirao je Balkan rally. Deveti po redu memorijalni rally u sjećanje na pokojnog člana kluba Željka Vidakovića. Ovaj događaj uspješno traje od 2011. godine, tijekom kojeg sudionici upoznaju kulturu, običaje i specijalitete na području bivše Jugoslavije, a u svakom ih gradu dočekuju razni moto klubovi koji im prezentiraju svoj kraj u najboljem izdanju.


Organizator je naš splitski motoavanturist Željan Rakela koji nam je ukratko objasnio što čeka sudionike ove godine.

“Ove godine je prijavljeno četrdesetak sudionika. Rally traje 10 dana u dužini od 4.000 kilometara te će proći kroz 7 država”, kazao je.

Ekipa je danas, sedmoga dana, na proputovanju i trenutno se nalaze u Skopju, a do sada su bili u Semicu, Daruvaru, Zrenjaninu, Novom Pazaru i Vlasotincu gdje im je priređen spektakularan doček oko kojega su se angažirali i TZ i lokalna zajednica, ali i dječji vrtići i folklori iz Vlasotinca.

Sudionici Rallyja su nakon večere organizirali humanitarnu akciju i donacijama skupili gotovo 900 €. Posjetili su te lokalni dječji vrtić te su im tom prilikom uručili dva klima-uređaja, naravno uz mnoštvo slatkiša što je dodatno razveselilo djecu vlasotinačkog vrtića.

Više o cijelom rallyju imat ćete priliku i dalje čitati na našem portalu, a sada vam kroz fotogaleriju donosimo samo djelić atmosfere.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime