Ella Dvornik: “Ne slavim Božić kao Božić zbog Isusa, već zato što volim ukrase, kuhano vino i poklone”

"Na Božić sam prisiljena biti doma s obitelji jer je sve zatvoreno"


“Sretan Božić svima koji slave i ne slave od nas”, tim je riječima Ella Dvornik čestitala Božić na Instagramu. Napravila je to ispod obiteljske fotografije u pravom blagdanskom ozračju. Na fotografiji se vide njen suprug Charles i njihova kćerkica Balie te njena i Charlesova majka.


 

View this post on Instagram

 

Sretan Bozic svima koji slave i ne slave 😁 od nas ❤

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Na InstaStoryju je otkrila kako izgleda njen blagdanski stol, ali i kako žensko društvo provodi vrijeme nakon ručka. “Kažu da ne surfaju, da šalju čestitke” – opisala je fotografiju na kojoj se vidi da svi “vise” na mobitelu.

Nekoliko dana ranije netko je pitao slavi li Božić. Njen odgovor neke je naljutio:

“Ne znam koliko puta još moram odgovoriti. Ljudi, ja jednostavno ne vjerujem u Boga, ne vjerujem u nekog stvoritelja niti veće biće. Ne slavim Božić kao Božić zbog Isusa, već zato što volim ukrase, kuhano vino i poklone. A na Božić sam prisiljena biti doma s obitelji jer je sve zatvoreno. Nemam ništa protiv da itko vjeruje u Boga i ostale bogove, ali meni osobno bog ne treba da bi bila razumna ili imala nade ili moral. Meni je logično da se loše stvari ne rade i ne treba mi nitko prijetiti paklom da bi bila dobra osoba”, napisala je tada ova influencerica.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

7 KOMENTARI

  1. I vi ste vjernici…?
    Ja jesam, ali prihvaćam da mnogi nisu…pa ne može netko na silu vjerovati…to ti se desi ili ne…Isus je mrzio farizeje…koji su govorili jedno…a radili drugo…zapravo nije mrzio…žalio je takve…Ella nije farizej…a sa ovakvim komentarima žalostite NJEGA🙏

  2. MA njegova majka mi izgleda bolje nego ova vaša Ela ili sta god… Po čemu je že ona in??? Ajde me sjetite..sta je ona u životu napravila da se jo prati??? Slikala sebe 11000 puta na dan.. I TO. Objavila ili tako nesto.. Ili se varam… Neznam…. Čudo sta se danas sve ima za in..

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime