Ekipa “Zašto kuglam, zašto” prvak Ljetne lige Splita u kuglanju!

Kuglačka sezona 2017/2018 završava ovaj vikend odigravanjem završnice Kupa RH, u koju se plasirala ekipa ŽKK Split

Odigravanjem finalne utakmice završena je prva ljetna liga u kuglanju u organizaciji Kuglačkog saveza Splitsko dalmatinske-županije. U ljetnoj ligi natjecalo se ukupno 16 ekipa sastavljenih od registriranih igrača kuglačkih klubova s područja Županije. Nakon natjecanja po grupama, u borbi za treće mjesto ekipa MEJAŠI bila je uspješnija od ČARLIJEVIH ANĐELA za svega pola poena.


U finale su se očekivano plasirale ekipe ZAŠTO KUGLAM ZAŠTO sastavljene od članova ponajboljeg splitskog kuglačkog kluba Mertojak i ženskog kuglačkog kluba Split, te ekipa TUTU LUTU, predvođena iskusnim igračima Stankom Čotom i Ivankom Kragić.

Kvaliteta najboljeg kuglača Hrvatske i osvajača srebrne medalje s netom završenog Svjetskog prvenstva, Hrvoja Marinovića prevagnula je u korist njegove ekipe, tako da je ZAŠTO KUGLAM ZAŠTO zasluženo osvojila titulu pobjednika ljetne lige u kuglanju.

Veliki doprinos pobjedi dala je i njegova supruga Jasmina (bivša juniorska reprezentativka), te Goran Žubrinić, Mihael Grivičić i Matea Gašparović.

Kuglačka sezona 2017/2018 završava ovaj vikend odigravanjem završnice Kupa RH, u koju se plasirala ekipa ŽKK Split, čime su ponovile prošlogodišnji plasman u kupu, dok je kuglački klub Mertojak sezonu završio titulom viceprvaka Hrvatske i s osvojene dvije medalje sa Svjetskog pojedinačnog seniorskog prvenstva, Hrvoja Marinovića.

Sezona 2018/2019 nastavlja se sredinom rujna, utakmicama prve hrvatske kuglačke lige, dok ekipu Mertojak očekuje nastup na Europa kupu, početkom listopada u Sarajevu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime