Ecija Ojdanić priključila se pomoći za razrušenu Glinu, njezin potez mnogima će vratiti osmijeh na lice

Posljednjih dana brojne poznate osobe pomažu stanovnicima najpogođenijih područja. Njima se priključila i Ecija Ojdanić


Humanitarna pomoć za stradale u razornim potresima u Baniji i dalje pristiže iz cijele Hrvatske, a pomoć već danima pružaju i brojne domaće zvijezde. Na jedan takav humanitarni potez odlučila se i glumica Ecija Ojdanić koja je odlučila zajedno s kazalištem Moruzgva razvedriti stanovnike pogođenih područja. – Dragi prijatelji, idemo u nedjelju igrati VLAVLAVLAJLAND cabaret. Od 13 do 14 h sati bit će parkiran naš kombi ispred Bulićeve 9. Idemo u Glinu umjesto u Sisak.


Tako je odlučio umjetnički stožer na čelu s Petrom Radin i Antom Ševom. Ali vi i dalje imate istu priliku donirati – poručila je glumica putem svog Instagrama uz hešteg #Zajednosmojači. U objavi je naglasila i kako će prije polaska skupljati u kombi donacije građana s posebnim naglaskom na grijalice, grijače za vodu, higijenske potrepštine i suhu hranu.

lnače, glumica je nedavno privukla pozornost statusom u kojem je otkrila kako je zbog puta u Prištinu prestala razgovarati s majkom i svekrvom. One su joj zamjerile odlazak iz Hrvatske usred pandemije, no Ecija zbog svog odlaska ne žali, a kako je otkrila na Instagramu, ovo je bio dokaz da je život jači od pandemije i tuge. “Ni mama, ni svekrva sa mnom ne razgovaraju jer sam ipak otputovala na festival u Prištinu usred pandemije i svih otegotnih okolnosti. Ali, kao mnogo puta do sada, pokazalo se da me intuicija ne vara. Divan festival, divna publika, predragi profesionalci u organizaciji, hrvatski predstavnici u publici, put bez ijedne prepreke, ljudsko i umjetničko srce nahranjeno za dugi period. Hvala Ivan Leo Lemo što si uskočio u ulogu vozača i ton-majstora, hvala #pitf na pozivu i savršenoj organizaciji, hvala hrvatskom veleposlanstvu na Kosovu što su nas podržali. Hvala životu što je jači od pandemije i tuge”, napisala je na svom Instagramu Ecija, koju je prije nekoliko dana zatekla i tužna vijest o preranom odlasku suradnice Gine Marković, prenosi Večernji list.

Upravo njoj posvetila je nagradu za najbolju glumicu na Gumbekovim danima, ali i emotivnu objavu kojom je otkrila koliko ju je potresao njezin odlazak. “Draga moja Gina, na dan kad si otišla saznala sam da smo dobili ovu nagradu. Ti i ja znamo da je svaka moja nagrada i Tvoja nagrada. Da je svaki moj uspjeh i Tvoj uspjeh. Kakav glupi odnos šefice i djelatnice. Bile smo mama i kćer, dream team, saveznice, duše koje su se prepoznale… Moruzgva je bila naša. Jednako Tvoja koliko i moja. U 10 godina naše suradnje, možda se dogodilo nevjerojatnih 10 dana da se nismo čule. Oko 10-11, svaki dan. Da pretresemo situaciju u kazalištu, situaciju u našim srcima i glavama”, napisala je između ostalog Ecija kojoj je Gina bila puno više od suradnice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime