DRUŠTVO MARJAN: “Strah od transparentnosti. Još danas ćemo poslati upit JU PŠ Marjan”

"Da nismo na Balkanu ovi podaci bi bili javno objavljeni na web stranici JU PŠ Marjan" - napisali su

Iz Društva Marjan danas su na svojoj Facebook stranici napisali da je policija njihovog predsjednika pozvala na infromaticni razgovor.


“Ovim putem želimo informirati javnost da je danas policija pozvala na informativni razgovor predsjednika Društva Marjan Srđana Marinića zbog javne objave podataka, koji bi trebali biti javno dostupni, a zbog prijave JU PŠ Marjan” – napisali su danas iz Društva Marjan na svojoj Facebook stranici.

U nastavku su još nadodali:

– Iz nekog razloga JU PŠ Marjan ne želi da znate tko radi u JU PŠ Marjan, na kojem radnom mjestu, temeljem koje stručne spreme i koliko je plaćen za svoj posao premda imate pravo na to. Da nismo na Balkanu ovi podaci bi bili javno objavljeni na web stranici JU PŠ Marjan, nažalost transparentnost im nije bliska pa se morate nadati da će vam JU PŠ Marjan sukladno zakonu odgovoriti na upit ili da će vam netko dostaviti podatke kako bi javnost upoznao koga i za što građani plaćaju.

Stoga ćemo još danas poslati upit JU PŠ Marjan da nam dostave sve platne liste za 2020. godinu – zaključuju iz Društva Marjan.

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
4
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
0
Molim?
3


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime