Prije nekoliko dana netom početka 37. sjednice Gradskog vijeća Grada Splita Andro Krstulović Opara obratio se medijima te se osvrnuo na navode Društva Marjan.

Naime, da stvar bude jasnija Društvo Marjan je ukazalo na probleme prometa na području Meja. Osim toga, prozvali su gradonačelnika i zatražili su njegovo očitovanje oštrom porukom koju su tada objavili na društvenim mrežama.

Društvo Marjan: “Čak 14 od 16 nelegalno propuštenih vozila do Bena imalo je privremene propusnice koje više ne postoje”

Gradonačelnik je tada kratko odgovorio:

– Riječ je o kršenju moje odluke od strane ravnatelja. Radi se o istom ravnatelju kojemu je Upravno vijeće ustanove prije dva mjeseca uskratilo povjerenje. Odluka o njegovom razrješenju nije došla na sjednicu Gradskog vijeća, a uputit ćemo upit predsjedniku Gradskog vijeća zašto je nije uputio. Ustanova je nefunkcionalna.– Ja ću učiniti sve da to ne bude tako. “.

Krstulović Opara komentirao najavu Keruma da neće podržati dizanje kredita te optužio Grubšića za kršenje njegove odluke

Međutim nije se dugo čekalo na ponovni odgovor Društva Marjan. Rekli su da ponovnih (sinoćnjih) 13 vozila bez važeće vinjete na Benama dokaz je da JU PŠ Marjan i njen ravnatelj Damir Grubšić ne priznaju Andra Krstulovića Oparu za gradonačelnika Splita.

– 13 vozila bez važeće vinjete na Benama dokaz je da JU PŠ Marjan i njen ravnatelj Damir Grubšić ne priznaju Andra Krstulovića Oparu za gradonačelnika Splita! Kada vidimo koliko dugo priča o nefunkcionalnoj JU PŠ Marjan, a da ništa nije poduzeo možda su i u pravu… – napisali su iz Društva Marjan uz poruku da Andro Krstulović Opara nije gradonačelnik na Marjanu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime