Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica od danas je i službeno dio tima HTV-ove kultne emisije Dobro jutro, Hrvatska. Podsjetimo, popularna glumica i voditeljica na državnu televiziju prelazi s RTL-a, a o novom angažmanu u kuloarima se šuškalo tjednima.

Ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska novoj je kolegici zajedničkom fotografijom zaželjela srdačnu dobrodošlicu. Na službenoj Facebook stranici HTV-ove emisije tako je objavljena fotografija Mirka Fodora, Zlate Mück Sušec, Maje Ciglenečki, Davora Meštrovića i nove kolegice. “Doris Pinčić Rogoznica od danas je dio našeg tima… Ovaj tjedan pripreme…”, navodi se u objavi.

Sama voditeljica početak radnog tjedna komentirala je putem svog Instagram profila, požalivši se da jedva čeka doći kući. “Dan je takoreći tek počeo, a ja već maštam o tome da ću popodne doći doma, skinuti grudnjak i zavaliti se. Nije li to skidanje grudnjaka takav trenutak slobode, života i svega? Dečki, probajte ga nositi cijeli dan pa ćete vidjeti o čemu pričamo”, poručila je Pinčić Rogoznica.

Među brojnim komentatorima, oglasio se i voditelj RTL-a Tomislav Jelinčić. “Mi muški smo praktičniji pa ga ni ne stavljamo”, napisao je Jelinčić i nasmijao pratitelje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime