Dio Kaštela danas bez vode do 17 sati, VIK osigurao vodospremnike

ViK osigurava opskrbu vodom putem vatrogasnih cisterni i vodospremnika na nekoliko lokacija

Splitska komunalna gradska tvrtka Vodovod i kanalizacija obavjestila je potrošače vode na području od Kaštel Sućurca (Cesta dr.Franje Tuđmana – parni brojevi 108, neparni brojevi 23, do Kaštel Kambelovca, Cesta dr. Franje Tuđmana – parni brojevi 658, neparni brojevi 465, svi potrošači južno od državne ceste D-8), da će im zbog neodgodivih radova na vodoopskrbnom cjevovodu 600 mm, biti prekinuta opskrba vodom danas u vremenu od 0 do 17 sati.


VIK moli potrošače da osiguraju zalihe vode za potrebe kućanstva. ViK će osigurati opskrbu vodom putem vatrogasnih cisterni i vodospremnika na slijedećim lokacijama:

1. Kaštel Sućurac: na autobusnoj stanici (“Gospica”) i na Obali kralja Tomislava kod crkve
2. Kaštel Gomilica: na autobusnoj stanici kod crkve i kod vatrogasnog doma
3. Kaštel Kambelovac: na autobusnoj stanici kod “Ribole” i na obali Biskupa F.Franića kod crpne stanice.

Također mole da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i pritisku iz javne vodovodne mreže.Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Preporučuje se u slučaju zamućenja ispustiti dio zamućene vode prije korištenja radi zaštite uređaja i aparata. Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi VODOVOD I KANALIZACIJA, d.o.o. – SPLIT tel. 383-816.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0