Đivo B. (64), pomorac koji je jutros počinio dvostruko ubojstvo i samoubojstvo do sada nije prijavljivan policiji zbog prijetnji i nasilja te nema dosje u policiji, odgovorila je na novinarsko pitanje na izvanrednoj konferenciji za novinare Davorka Bečić, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske, a DORH je objavio detalje strašne obiteljske tragedije kakvu Dubrovnik ne pamti.

Podsjetimo, Dubrovčane je ovog utorka rano ujutro duboko potresao dosad nezapamćen zločin u njihovu susjedstvu.

U obiteljskoj drami koja se prije 7 sati odvijala u stanu na Prijekome nekadašnji pomorac Đivo B. (64) je ubio svoju 53-godišnju suprugu Lidiju B. i punca, 77-godišnjeg Mira T., dok je ranio 74-godišnju punicu Katu T., a potom presudio i sebi.

Ostavio je oproštajno pismo, a povod svemu bio je, navodno, njegov očaj jer je supruga zatražila službeni razvod braka, piše dubrovniknet.hr.

Njegovo i tijelo njegove supruge su pronađeni u predvorju stana, dok je tijelo nesretnog punca pronađeno u unutrašnjosti stana.

Đivo B. iza sebe je imao jedan propali brak, a i brak s Lidijom bio je pred slomom. Očito su oba završila tako zbog njegovog agresivnog ponašanja. Unatoč tome u PU dubrovačko-neretvanskoj, što je potvrdila glasnogovornica Davorka Bečić nemaju službeno zabilježenu nijednu prijavu.

Nešto stariji sugrađani pamte ga iz incidenta kad je nožem napao te izbo Dubrovčanina Miha K. Dogodilo se to početkom osamdesetih. Stoga je zabrinjavajuće da ovakav čovjek nema policijski dosje ili se prema njemu postupalo: ‘Ma pusti ga, lud je’, piše Dubrovački tjednik.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime