David Beckham objavio neodoljivi video kćeri, a Victoria se pohvalila fotografijama s krštenja

Dok se David Beckham na Instagramu pohvalio videom na kojem kći Harper čestita svima Božić na znakovnom jeziku, Victoria Beckham objavila je fotografije s krštenja djece

Neodoljivim videom osmogodišnje kćeri Harper, David Backham danas je oduševio milijune obožatelja. Na video snimci objavljenoj na Instagramu, malena Harper svima je poželjela sretan Božić, čestitavši ga na američkom znakovnom jeziku.


“Tako dobro”, čuje se kako Beckham govori na kraju videa, očito preplavljen emocijama. “Ovo je sumanuto slatko i Harper je htjela svima zaželjeti vrlo sretan Božić”, napisala je nogometna legenda u objavi.

 

View this post on Instagram

 

I mean come on this is ridiculously cute & Harper wanted to wish everyone a very Merry Christmas 🎄♥️ #ASL

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on


Zanimljivo, objava videa stigla je baš u trenutku kada su se mediji raspisali kako se Victoria Beckham posvađala s Davidovim ocem oko proslave krštenja osmogodišnje Harper i 14-godišnjeg Cruza. Par je navodno potrošio pozamašan iznos za glamuroznu proslavu koja je u subotu održana u Londonu.

Davidov otac Ted razveo se od njegove majke Sandre, a na događaj je pozvan sa svojom novom partnericom, 60-godišnjom milijunašicom i odvjetnicom Hilary Meredith, čija se kći Charlotte nije našla na popisu uzvanika. Iako Charlotte vjeruje da je trebala biti pozvana kao dio obitelji, Victoria je navodno nepovjerljiva prema “strancima” pa joj poziv nije uputila čak niti nakon Davidove molbe da to učini.Nakon krštenja, Victoria Beckham na svom se Instagram profilu pohvalila fotografijama iz crkve. “Ne mogu biti ponosnija na svoju djecu i zahvalnija svojoj obitelji i predivnim kumovima. Volimo vas”, napisala je u objavi, zahvalivši kumi Evi Longoriji te kumovima Marcu Anthonyju, Davidu Gardneru i Kenu Pavesu.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime