DALMATINSKA PJEVAČICA PODIJELILA BALAŠEVIĆEVU PJESMU: “Jedna od najljepših ikad”

[VIDEO] Brojni se opraštaju od legendeGlazbeni svijet je u šoku. Danas je u 68. godini života preminuo legendarni srpski glazbenik Đorđe Balašević.

GLAZBENI SVIJET U ŠOKU Preminuo je Đorđe Balašević

Kako je saznao Blic, Balašević je prije tri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, imao je COVID-19 i bio je u lošem stanju.

Liječnici su poduzeli sve neophodne mjere liječenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Danas popodne mu se stanje dodatno pogoršalo uslijed ranijih kroničnih zdravstvenih problema.GLAZBENI SVIJET TUGUJE Prisjetimo se najvećih hitova legendarnog BalaševićaVišesatni napori liječnika KCV, nažalost, nisu urodili plodom i Balašević je preminuo tri mjeseca prije 68. rođendana.

Brojni fanovi tuguju za omiljenim glazbenikom koji je ostavio traga na brojnim generacijama. Na društvenim mrežama pišu njegove stihove i dijele pjesme legendarnog glazbenika.

U svojoj bogatoj karijeri napisao je brojne hitove.

Dalmatinska pjevačica Ivana Kovač podijelila je na svom Facebook profilu Balaševićevu pjesmu “Ne lomite mi bagrenje”. Napisala je da je to jedno od najljepših pjesama ikad.

Osim nje, broji glazbenici iz regije napisi su brojne statuse kroz koje se opraštaju od legendarnog glazbenika.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
3
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
28
Grrr
4
Molim?
6

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime