Hrvatska ima još jednu političku stranku. Nekadašnja čelnica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković predstavila je Start. I to u Ličkom Osiku jer je Lika, kako je istaknula, personifikacija otete države.

Orešković je naglasila da su Hrvatsku stvorili politički nasilnici, lažni domoljubi koji vrijeđaju, ponižavaju i broje krvna zrnca, javlja HRT. Najavila je izlazak već na prijevremene županijske izbore u Ličko-senjskoj županiji te na europske i predsjedničke.

Ipak, smatra da će kao premijerka najviše moći mijenjati stvari. Smatra da institucije ne rade svoj posao, a pravosuđe smatra najgorim.

– Ako danas pogledamo kako djeluje državno odvjetništvo, čime se zapravo bavi, na koji način utvrđujemo radi li se o krivotvorenim snimkama ima li pojedini ministar i potpredsjednik Vlade špićaste ili zaobljene cipele onda je vrlo teško govoriti o tome da institucije ove države ostvaruju vladavinu prava i da služe interesima svojih građana. Moj prvi potez bit će da tome stanem na kraj – obećala je Dalija Orešković na predstavljanju svoje stranke u Ličkom Osiku, javlja HRT.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime