Završen je 2. malonogometni turnir “Siniša Zubac” u Košutama.

Pobjednik turnira je Cb Dijamant, koji je nakon penala slavio protiv Gradske kavane Aš Ćubić. U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 1:1, a junak penala bio je vratar Dijamanta Marko Ćurković. Golove na utakmici su zabili Josip Mihovilović i Jerko Čugura.

Treće mjesto osvojila je ekipa Cb Latina, koja je s 2:0 pobijedila Čačvinu i osvojila treće mjesto.

Pobjednici veteranskog turnira su ekipa Ff Lasta iz Dicma, a dječjeg Nk Čaporice Trilj.

Najbolji igrač turnira je Josip Mihovilović, strijelac Lucijan Šentija, dok je titulu najboljeg vratara odnio Marko Ćurković. Sva trojica dolaze iz redova pobjedničke ekipe.

Konačni poredak:

GLAVNI TURNIR

  1. Cb Dijamant (pehar+medalje+6.000 kuna)
  2. Gradska kavana Aš Ćubić (pehar+medalje+3.000 kuna)
  3. Cb Latina (pehar+medalje+1.000 kuna)
  4. Mnk Čačvina (500 kuna)

VETERANSKI TURNIR

  1. Ff Lasta Dicmo (pehar + 1.050 kuna )
  2. Košute (pehar + 450 kuna)

DJEČJI TURNIR

  1. Čaporice Trilj
  2. Turjaci
  3. Čačvina
  4. Košute

Za potrebe obitelji Kelava prikupljeno 12.000 kuna i bicikl

Tijekom finalnog dana organizirana je humanitarna lutrija za potrebe obitelji Kelava iz Trilja, a prikupljeno je ukupno 12.000 kuna te bicikl, koji je dobitnik lutrije darovao obitelji.

Uz prodane lutrije, vrijedi istaknuti i poteze nekoliko ekipa. Ff Lasta Dicmo i Košute (veterani) su donirali 1.500 kuna za obitelj Kelava, dok su finalisti od osvojene nagrade 1.000 kuna donirali obitelji. Vrijedi spomenuti i donaciju Prcelića, koji su darovali 1.000 kuna obitelji Kelava.

“HVALA SVIMA”

Organizatori se zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji turnira, a na poseban način svima koji su zadnji dan pomogli obitelji Kelava.

– Što reći, nego da smo ponosni na sve vas. Puno puta smo pokazali da smo jedno za drugo kada je najteže, a tako je bilo i ovaj put. Hvala svima još jednom, najbolji ste ljudi, rekli su organizatori.