Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

ČAROBNI AMBIJENT UZ RIJEKU ŽRNOVNICU Trattoria Mlin ovog ljeta ima hit mesne specijalitete, posebno tražena Mlin plata za 4 osobe

SPONZORIRANI SADRŽAJ / Foto: Promotivne fotografije18. srpnja 2019. 18:55
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Srce je ljeta, a na gdje se bolje rashladiti na splitskom području nego uz hladnu rijeku Žrnovnicu? Još kada požalite nepce počastiti ukusnom domaćom spizom, Trattoria Mlin s 40-godišnjom tradicijom je najbolji izbor za vas.

Ovaj poznati restoran u Žrnovnici, koji se nalazi na samoj rijeci, svoj gastronomski ugled izgradio je još osamdesetih godina kao poznata pizzerija, a sada je jelovnik obogaćen novom mesnom ponudom.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Tako na jelovniku možete pronaći pet vrsta steakova, nekoliko vrsta pljeskavica, đevrek, a ovog ljeta je hit za žene "djevojački san". Radi se o jelu zanimljivog izgleda, odnosno mesu punjenom sirom i kajmakom kao prilogom.

Velika potražnja je i za Mlinovim mesnim platama. Tako Mlin platu za dvoje možete naručiti za 190 kuna, a sadrži ćevape, pljeskavicu, pileći batak i zabatak, svinjski vrat, pekarski krumpir i šampinjone. Za gurmane tu je bogata gurmanska plata, a Mlin plata exluzive za dvoje sadrži biftek, ramstek, pileći file, teleću bržolu, pekarski krumpir i povrće. Sudeći prema potražnju, iznimno je popularna Mlin plata za 4 osobe. Za 400 kuna dobit ćete ćevape, gurmanske pljeskavice, svinjski vrat, punjeni batak i zabatak, punjeni pileći file, punjenu svinjsku vješalicu, mućkalicu, mesne gurmanske uštipke, šampinjone, povrće, kajmak i pekarski krumpir.

Nova vinska karta

- Novo u ponudi je nova vinska karta gdje smo odabrali najbolje male vinare srednje Dalmacija. Osobito me raduje suradnja s vinarijom Matela koja proizvodi poznati kaštelanski crljenak. Što se tiče naših mesnih jela, bitno je naglasiti da radimo vlastitu proizvodnju s top domaćim mesom. Naravno, Mlin je uvijek bio poznat po svojoj pizzi, pa je ona i dalje dio našeg jelovnika - kazao nam je vlasnik Claudio Markovina.

Zašto je Žrnovnica sve omiljenija gastro i izletnička destinacija, udaljena svega 10-ak minuta vožnje od Splita, uvjerite se sami...

INFORMACIJE / REZERVACIJE 021 553 702

trattoria_mlin(1)
GALERIJA
Kliknite za pregled
Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
1
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Netko je u Splitu od danas bogatiji za gotovo 700.000 eura
9
min
Netko je u Splitu od danas bogatiji za gotovo 700.000 eura
Solin ulaže u mlade: Gotovo 240 stipendija za izvrsne učenike i studente
16
min
Solin ulaže u mlade: Gotovo 240 stipendija za izvrsne učenike i studente
Drama oko murala u Supetru. Građani ustali protiv uklanjanja HOS-ovog grba. Evo što o svemu kaže supetarska gradonačelnica
52
min
Drama oko murala u Supetru. Građani ustali protiv uklanjanja HOS-ovog grba. Evo što o svemu kaže supetarska gradonačelnica
Bolest hara Hrvatskom, liječnici upozoravaju da lijekovi nisu zamjena za cijepljenje
1
sat
Bolest hara Hrvatskom, liječnici upozoravaju da lijekovi nisu zamjena za cijepljenje
Sudarili se auto i motocikl u Kaštelima, dvije osobe ozlijeđene
1
sat
Sudarili se auto i motocikl u Kaštelima, dvije osobe ozlijeđene
NAJČITANIJE VIJESTI
  • Kreće isplata prve "13. mirovine". Evo koliko ćete dobiti
    Kreće isplata prve "13. mirovine". Evo koliko ćete dobiti
    16. prosinca 2025. 08:16
  • Kerum završio na Bilicama, evo što se dogodilo
    Kerum završio na Bilicama, evo što se dogodilo
    16. prosinca 2025. 00:46
  • DALMATINSKO NEODRICANJE Kolačići koje ćete obožavati uoči Božića, dugo traju, a u njih idu lješnjaci i espresso
    DALMATINSKO NEODRICANJE Kolačići koje ćete obožavati uoči Božića, dugo traju, a u njih idu lješnjaci i espresso
    16. prosinca 2025. 00:58
  • EKSKLUZIVNO Imamo fotografiju: Ovo je sudar zbog kojeg je Kerum završio na Bilicama
    EKSKLUZIVNO Imamo fotografiju: Ovo je sudar zbog kojeg je Kerum završio na Bilicama
    16. prosinca 2025. 10:11
  • Kerum izlazi s Bilica i prije vikenda?
    Kerum izlazi s Bilica i prije vikenda?
    16. prosinca 2025. 15:03
DD Marketing 300x250
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.