Iako je prije utakmice bio optimist, Joan Carillo nakon poraza od Rijeke na Poljudu nije krio razočarenje.

– Potvrđujem da je ovo bila najlošija utakmica moje ekipe na Poljudu i želim upitati oprost svih vas i navijača koji su nam bili podrška na tribinama. Ekipa je imala jako puno pogrešaka u dodavanjima, u pasovima koji nisu bili dobri. Prvi gol je infantilna greška koju su oni jako dobro iskoristili. Rijeka je dolazila do šansi, mi smo ispadali iz igre.

Zatim je komentirao igru Ohandze.

– Rekao mi je da ima problem s mišićem. Sama ta Franckova izmjena nam je poremetila planove, imali smo u planu osvježiti momčad.

Navijači su nakon bolnog poraza okrenuli leđa igračima.

– To je nešto najgore što se može dogoditi momčadi je da navijači okrenu leđa i zvižde. Upravo su navijači tu koji sude i mogu suditi našu igru. Možemo samo pitati oprost. Sada je teško je i navijačima i nama, ali sada ponovno moramo raditi da bismo vratili povjerenje naših navijača.Jedan novinar istaknuo je primjer iz Španjolske, gdje se treneru maše crvenim rupčićem nakon ovakvih poraza.

– Opet ću pred svima reći, ovo je najgora utakmica koju smo odigrali na Poljudu i sad trebam biti razuman i hladan. U protivnom bih sam sebi zabio nož u srce. Nužna je promjena sadašnje situacije jer su isti igrači već pokazali da imaju u nogama nivo dobre igre.

Kako komentirate igru Almeide koji je prvi put zaigrao za Hajduk?

– Mislim da ne bi smjeli tražiti jednog krivca, moramo se svi truditi. Almeida je novi igrač, tek se počinje prilagođavati. On maše rukama da mu suigrači daju loptu kako bi on želio, ne bih to gledao kao negativnu stranu, tim pokazuje da mu je stalo.

Carillo je naglasio da je Vlašić prošlost i komentirao je Tudora.

– Pri kraju utakmice mi je teško bilo prepoznati svoju momčad. U momčadi se svi moramo orijentirati na ono što dolazi, a to su Kup i Lokomotiva. Imamo vremena analizirati greške i to ćemo učiniti u svlačionici kao momčad. Iako nam nedostaje šest igrača, moramo se vratiti na dobru igru kakvu smo pokazali na početku prvenstva.

Novinari su pitali je li prvenstvo odlučeno već u ovoj fazi?

– Budemo li se ponašali kao momčad, imamo šanse. Radit ću do zadnje kapi znoja da ekipa ide naprijed. To naši navijači zaslužuju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0