Agencija za investicije i konkurentnost objavila je najnovije, redizajnirano, 13. izdanje Kataloga investicijskih mogućnosti.

Riječ je o publikaciji kojom se promovira i prezentiraju javni (45) i privatni (23) projekti RH, namijenjene ulagačima koji žele investirati u Republiku Hrvatsku. Najnovije izdanje sadrži 68 projekata, od kojih je najveći broj iz sektora turizma (40), a slijedi infrastruktura (9) te projekti vezani uz energetiku, industriju, socijalnu skrb, infrastrukturu, nekretnine, visoku tehnologiju itd.

Ukupno je realizirano 12 projekata koji su bili promovirani putem Kataloga ukupne vrijednosti oko 3,8 milijardi kuna, a od toga su tri projekta realizirana u 2018. godini.” ističu iz AIKK-a

Tako su se u katalogu potencijalnih investicija u turizmu našli projekti Aquapark Zelina, Hotel Klis, Projekt Muzil, Eco Marina Tučepi, Istra Estate & Country Club , Marlera Golf golf te mnogi drugi. Uz popis projekata nalazi se kratki opis projekta, lokacije i kontkti.

Inače, Agencija za investicije i konkurentnost ( AIKK ) je agencija Vlade Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća pružanje potpune usluge investitorima pri realizaciji investicijskih projekata, predlaganje mjera za unaprjeđenje poslovnog okruženja te promociju Republike Hrvatske kao poželjne investicijske destinacije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime