“BRZ I ŽESTOK” U Vodicama ukrao Golfa, u Šibeniku tablice, pa divljajući po cesti, završio na krovu

Nevjerojatna priča o mladom delikventu stiže iz Šibenika

U Policijskim postajama Šibenik i Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za krivotvorenje isprave, krađe na štetu 58-godišnjaka i pokušaj krađe na štetu 26-godišnjaka.


Utvrđeno je da je osumnjičeni je jučer, 6. lipnja oko 14,45 sati u Šibeniku, prije stjecanja prava na samostalno upravljanje vozilom, upravljao osobnim automobilom VW Golf, bez registracijskih oznaka, koje je neosigurano i odjavljeno sa danom 02.03.2015.godine u vlasništvu 58-godišnjaka. Tom prilikom osumnjičeni je, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, izgubio nadzor nad vozilom uslijed čega je udario u uzdignuti betonski ivičnjak, a potom izletio izvan kolnika. gdje je udario u kameno zemljani zasjek i potom se vozilom vratio na kolnik, gdje se prevrće na krov na kojem se zaustavlja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem na ove okolnosti je utvrđeno da je osumnjičeni u noći 5./6. lipnja u Vodicama 58-godišnjaku otuđio osobni automobil VW Golf, kojim je ovom prilikom upravljao i na koje je postavio ne pripadajuće registracijske pločice, koje je početkom mjeseca lipnja u Šibeniku otuđio s osobnog automobila 86-godišnjaka, sve s namjerom da ih uporabi kao prave.

Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u noći 5./6. lipnja u Zablaću iz dvorišta obiteljske kuće 26-godišnjaku otuđio moped Gilera Runer, šibenskih registracijskih oznaka. Otuđeni moped je u jutarnjim satima 6. lipnja pronađen u Solarisu i neoštećen vraćen vlasniku.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, osumnjičeni će, uz Optužni prijedlog, biti priveden Prekršajnom sudu u Šibenik

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime