Brkić: “Zoranu Milanoviću Tito je ispred Tuđmana. I zato ne budimo “JUDA” u svojoj Hrvatskoj”

Ne budimo “JUDA” ni u ime sjećanja na one poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje koji nisu više s nama, pozvao je Kolindin koordinator

Nakon što se stožeru Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima priključio i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić koji je zadužen za koordinaciju na terenu za Hrvatsku, na svojem Facebook profilu napisao kako je Zoranu Milanoviću Tito ispred Tuđmana i da glas za njega znači povratak na staro.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“U DRUGOM KRUGU ODLUČUJEMO O SUDBINI HRVATSKE I BUDUĆNOSTI NAŠE DJECE

Ne smijemo dopustiti da u drugom krugu na predsjedničkim izborima pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku već dijeli i znači povratak na staro. Zoran Milanović imao je priliku – a ostavio je iza sebe Hrvatsku podijeljenu na njihove i naše, lijeve i desne. Ostavio je posvađanu Hrvatsku bez saveznika i ikakve prespektive. Ostavio je Hrvatsku na koljenima!

Zoranu Milanoviću Tito je ispred Tuđmana. I zato ne budimo “JUDA” u svojoj Hrvatskoj. Budimo ponosni na našu Hrvatsku koja nije SLUČAJNA DRŽAVA. U kojoj se samo odlukom Zorana Milanovića na naše branitelje šalju specijalci i skrnave prostori naše katoličke Crkve. Ne budimo “JUDA” ni u ime sjećanja na one poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje koji nisu više s nama. Zbog njihove žrtve danas dišemo i uživamo slobodnu i demokratsku Hrvatsku.

Domovina koja se temelji na svehrvatskoj pomirbi s početka ‘90-ih, koju je zagovarao Franjo Tuđman. To je Domovina Hrvatska u kojoj se poštuju tradicionalne vjerske i moralne vrijednosti, obitelj i domoljublje.


Hrvatska može naprijed samo ako je razvijena zemlja s perspektivom i usmjerena na bolju budućnost svih nas, bez podjela i destrukcije. A zahvaljujući našoj i Vašoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović Hrvatska je prepoznatljiva i respektabilna prijateljska država koja okuplja. U tom svjetlu prisjetimo se riječi našeg kardinala Franje Kuharića: “Postoje neke linije s kojih se ne smijemo povlačiti, crte s kojih se ne smije uzmicati”.

Glas za Kolindu Grabar Kitarović je glas za NAŠU JEDINU I VJEČNU HRVATSKU”, napisao je Brkić na Facebooku.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. jadan ti i ko bi glasova za tebe..i prije nego si diplomu pripisa ,,po glavi se vidilo koliko si inteligentan..a jedan si od pametnijih u adzeu ..onda znamo svi kakvi su drugi ..a i oni sonjici i nesposobnjakovici i sdp ne zaostaju ..jedino u glavi i pameti mozda

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime