Bračni par Mrotzek – vjerni Tisnom 50 godina

Načelnik Ivan Klarin izrazio je dobrodošlicu dragim gostima te im se ujedno zahvalio na vjernosti


Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin i direktor Turističke zajednice Filip Henjak u prostorijama Općine Tisno primili su bračni par Mrotzek iz njemačkog grada Düseldorfa koji već 50 godina uzastopno dolaze u Tisno.

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin izrazio je dobrodošlicu dragim gostima te im se ujedno i zahvalio na vjernosti.

– Dolaziti u isto mjesto svake godine i to 50 godina zaredom, govori mnogo o vama kao turistima, ali i nama kao kvalitetnoj destinaciji. Vi, kao turisti koji već 50 godina posjećujete ovo mjesto, najbolji ste svjedoci kakve je sve promjene doživjelo Tisno. Nadam se da ćete i u budućnosti nastaviti dolaziti ovdje, a kao najvjernijim turistima povodom dana Općine Tisno u studenom ove godine, čast će nam biti nagraditi Vas Zahvalnicom Općine Tisno – kazao je Klarin.

Bračni par Mrotzek, Johanne i Waldemar zahvalili su se načelniku Klarinu i direktoru TZ-a Filipu Henjaku na ugodnom prijemu. Naglasili su da im je zadovoljstvo dolaziti godinama u jednu uređenu sredinu gdje se svaki put iznenade gostoprimstvom kako svojih domaćina, tako i stanovnika Općine.

Direktor Turističke zajednice Filip Henjak također zahvalio se dragim gostima, ali i njihovom dugogodišnjem domaćinu Slavku Stilinoviću te naglasio kako Turistička zajednica Općine Tisno dogodine slavi 95 godina organiziranog turizma u Tisnom kao destinacije.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime