Dvadesetšestogodišnju vatrogasac, ozlijeđen u nedjelju rano ujutro dok je branio skupinu napadnutih osoba srpske nacionalnosti od divljaka koji su ih napali u Supetru, javio se nakratko novinaru Indexa, SMS porukama, nakon što mu je u supetarskom Domu zdravlja ukazana liječnička pomoć. Nos mu je slomljen na nekoliko mjesta, boli ga glava i, razumljivo, nije bio raspoložen za dulji razgovor pa nam je ukratko napisao sljedeće:

“Ne razumijem razlog ovakve mržnje i tko ih je naučio toj mržnji prema pripadnicima druge nacionalnosti. Žao mi je što im se ovo dogodilo, posebno toj curi što su i nju prebili. I da mogu samo tako njih petnaestak, 20 napasti troje-četvero ljudi odjednom.”

O samom napadu kaže:

“Išao sam pomoći njima. Nisam ni stigao, a već sam dobio šaku u nos s leđa. Sreća, naletio je jedan taksist, pa su se svi razbježali”, prisjetio se napada.

“Sve je trajalo 5-10 minuta dok nije taj taksist naletio”, dodaje.

Upitan je i je li ga strah. “Nema me što bit’ strah jer bih opet pomogao slabijima da se ovo dogodi”, poručio je uz molbu da mu se ime više ne povlači po medijima.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime