Pjevač Božo Vrećo, jedan od najuspješnijih interpretatora sevdalinki u regiji, pohvalio se obožavateljima na Instagram profilu da je u Bosni i Hercegovini osvojio nagradu na izboru za muškarca godine, i to u kategoriji “Umjetnik godine”.

“Hvala na iznimnoj nagradi ‘Umjetnik godine’ SNL magazinu i cijelom timu, svima Vama, divnim ljudima koji moju umjetnost volite i cijenite. Hvala od srca!”, napisao je Vrećo u objavi popraćenoj fotografijom dodijeljene statue. Manifestacija pod nazivom “Izbor muškarca godine 2019” održana je jučer u Sarajevu, u organizaciji Media PR agencije i SNL Magazina, a dobitnici su proglašeni u nekoliko kategorija, od najboljeg glumca pa sve do muškarca sa stilom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hvala na iznimnoj nagradi “Umjetnik godine” @snlmagazinu i cijelom timu, svima Vama ,divnim ljudima koji moju umjetnost volite i cijenite.Hvala od srca!❤️✨

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

Ponosni Vrećo nakon toga je objavio i par fotografija s dodjele, a brojni pratitelji čestitali su mu u komentarima. “Ima nade za Bosnu. Zasluženo”, “Svaka čast”, “Samo tako nastavi i nauči nas kako da se volimo”, neke su od brojnih poruka podrške koje je primio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hvala lijepo!❤️ @enes_crvcanin photography za @snlmagazin ✨

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime