Bolničarka upozorila: Roditelji, evo zašto ne bi trebalo kupovati mala čokoladna jaja

Njezino upozorenje privuklo je tisuće lajkova, a mnogi su roditelji zahvalni na savjetu te su priznali kako nikada nisu bili svjesni opasnosti

Nikki Jurcutz, koja radi kao izvršna direktorica roditeljske organizacije Tiny Hearts Education, upozorila je na mala čokoladna jaja, rekavši da ona predstavljaju opasnost od gušenja za djecu. Prema njezinim riječima, zbog njihove veličine i oblika nalik grožđu mogu zaglaviti u dišnim putevima mališana.


Umjesto toga, Nikki predlaže kupnju većih čokoladnih jaja koja su šuplja iznutra jer se ona lako mogu usitniti na male ravne komade. To znači da su daleko manje opasna za djecu, što ih čini boljim izborom za Uskrs, prenosi Index.

“Do 85 posto smrtnih slučajeva od gušenja uzrokuje hrana, a Uskrs je iza ugla i želim da vam ovo bude u prvom planu”, napisala je Nikki na Instagram stranici Tiny Hearts Education.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Life saving education (@tinyheartseducation)

“Gušenje je tiho i događa se brzo”, upozorila je, dodavši kako je iznimno važno znati što učiniti u slučaju gušenja.Njezino upozorenje privuklo je tisuće lajkova, a mnogi su roditelji zahvalni na savjetu te su priznali kako nikada nisu bili svjesni opasnosti konzumacije malih uskršnjih čokoladnih jaja, prenosi The Sun.

Inače, Nikki je bolničarka i majka dvoje djece, čiji je Instagram profil Tiny Hearts Education sve popularniji zbog korisnih savjeta.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime