Bojan Glavašević: Prezirem Kolindu

Radi se o njegovom komentaru na članak koji je objavljen jučer u tjedniku Express pod naslovom u "Kolinda ispaljuje zbog tračeva i sprema seriju tužbi"

“Ako ste ikad pomislili da pretjerujem u kritici KGK, pročitajte ovo. S najgorim zlodusima devedesetih se grebala za dužnost koju obnaša. Kolindu Grabar Kitarović ne mrzim, ali je prezirem. Zbog troje članova moje najuže obitelji koji su ubijeni zbog Šešelja i drugih huškača”, napisao je Bojan Glavašević na Twitteru.


Radi se o njegovom komentaru na članak koji je objavljen jučer u tjedniku Express pod naslovom u “Kolinda ispaljuje zbog tračeva i sprema seriju tužbi”. U članku se između ostalog spominje kako je upravo Kolinda Grabar Kitarović bila ta koja je odlučila da Velimir Bujanec u emisiju pozove Vojislava Šešelja.

“Tad smo smatrali da će njoj, ako Šešelj javno pohvali Ivu Josipovića, to donijeti odlučujuće glasove. I to se na kraju i dogodilo, to je bila prijelomna točka kampanje”, kazao je Expressu sugovornik za kojega tvrde da je u to vrijeme bio dio njezina bližeg kruga, prenosi Index.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime