Nije 100 posto sigurno, ali redatelj filma ozbiljno razmišlja o nastavku filma ‘Bohemian Rhapsody’, rekao je Rudi Dolezal. Austrijski redatelj bio je dugogodišnji prijatelj Freddieja Mercuryja, a za australske medije je sad otkrio planove redatelja biografskog filma o grupi Queen.

– Ne zna se još hoće li priča filma biti usredotočena na Freddiejev život ili na bend – rekao je Rudi. Dolezal je službeno počeo raditi s bendom nakon koncerta Live Aid, povijesnog trenutka kad je Freddie osvojio cijeli svijet, a režirao je i njihove videospotove.

Ideja nije toliko šokirala obožavatelje diljem svijeta. Naime, još je u prosincu prošle godine gitarist benda Brian May (71) dao naslutiti nastavak ‘Bohemian Rhapsodyja’.

– Mislim da je tamo prirodna kulminacija. I to je oduvijek bilo tako, od najranijih scenarija. Osjećali smo da je koncert ‘Live Aida’ vrhunac. Tko zna, možda postoji nastavak – rekao je Brian tada. No, obožavatelji benda i filma koji je dobio četiri Oscara, nisu zadovoljni ovom idejom, pišu 24 sata.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime