BIZARNA SITUACIJA U TRAJEKTNOJ LUCI Ogromna gužva, a na trajektu ima praznih mjesta. Evo što su nam kazali iz Jadrolinije

Pomalo čudna situacija dobila je nastavak. Iz Jadrolinije su nam objasnili što se dogodilo

Ogromne gužve vladaju danas u splitskoj trajektnoj luci, a mnogi putnici ne uspiju ući na željeni trajekt svojim automobilima. Tako su prisiljeni čekati idući, po vrućini koja je nesnosna.


Trajekt koji je danas kretao za Brač u 14.30 sati isplovio je, a mjesta je bilo za još 4 automobila. Unatoč tome što je mjesta bilo, trajekt je isplovio tako.

ŠTO SE DOGAĐA U SPLITSKOJ TRAJEKTNOJ LUCI? Nije čudo što su ogromne gužve, no jedan događaj danas je šokirao putnike. Evo o čemu je riječ

Jelena Ivulić iz Jadrolinije potvrdila nam je da je trajekt isplovio, a da su četiri mjesta ostala prazna. Objasnila nam je što se dogodilo.

“Pokušali smo ukrcati auto sa trailer gliserom. Kako nismo uspjeli tražili smo da nam se na ukrcaj dodatno pošalju još 4 osobna vozila. Međutim, ukrcaj za sljedeći trajekt prema Supetru je već započeo te stivadori nisu bili u mogućnosti remetiti kolonu vozila prema sljedećem trajektu.


Kako je već redovna linija imala zakašnjenja, a za sljedeću redovnu prugu je ukrcaj započeo, trajekt je isplovio kako bi izbjegli dodatna zakašnjenja”, kazala nam je Ivulić.

Podsjetimo, ogromne gužve počele su još jučer.Tijekom današnjeg dana kroz splitsku luku se očekuje prolazak preko 65.000 putnika i preko 15.000 vozila.

PRED NAMA UDARNI VIKEND U LUKAMA: U Supetru putnici satima čekali ukrcaj, u Splitu su sutra moguće velike gužve

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime