Hajduku ne ide u posljednje vrijeme, a čašu strpljenja navijača prelilo je dvostruki poraz, jedan za drugim, i to od Gorice. U jednom je Hajduk eliminiran iz daljnjeg kup natjecanja, a u drugom je doživio gostujući prvenstveni poraz.

Razvoj situacije dolazi kao hladan tuš nakon vrlo dobrog početka prvenstva, kada je Hajduk povremeno izbijao i na vrh ljestvice.

Navijači sve glasnije izražavaju svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem na Poljudu, a kritikama se pridružio i bivši hajdukovac Tonči Kukoč.

Njegova posljednja objava na drušvenim mrežama imala je velik odjek, brojne lajkove i dijeljenja. Možete je pročitati u nastavku:

“Kažu da je Hajduk bolestan jer igrači ne mogu izdržati pritisak od navijača.

Kako su onda igrali oni prije 30 godina i osvajali sve? Zato jer su imali Kvalitetu, a mi danas je nemamo.

Mi danas imamo sportskoga direktora koji prije Hajduka nije radio nigdi, a danas se uči na njemu,koji se svakih 2-3 miseca izvinjava i daje mandat na raspolaganje. Dovodi igrače koji ne mogu igrati ni na 4 kafića, a kamoli u Hajduka.

U klubu rade ljudi koji nemaju veze sa nogometom i sportom. Zato je Hajduk danas bolestan, a ne radi pritiska ili navijača.

Pitajte čovjeka koji radi 15 sati u tvornici, a nije siguran hoće li uspjeti dogurati kraj miseca i prehraniti obitelj. Pitajte njega što je pritisak” – stoji u objavi nekadašnjeg beka Bijelih.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime