Splitska Pjaca i ove godine zasvijetlila je u blagdanskom svijetlu na oduševljenje svojih sugrađana i svih prijatelja grada pod Marjanom.

Bistro NoStress jedan je od pionira novog vala splitske gastronomije, a svake godine u sklopu Adventa ponudi vrhunski street food menu od najkvalitetnijih namirnica pripremljenih da zadovolje i zahtjevna nepca svojih posjetitelja.

Od noviteta ove godine iz NoStressa ističu:

Thai Blaster kobasica – kobasica izrađena po vlastitoj recepturi u domaćem pecivu s BBQ umakom, coleslaw salatom i domaćim duplo prženim krumpirićima prelivenim rastopljenim sirevima i pancetom.
 

Duplo pržene krumpiriće možete naručiti i posebno, a vjerujte nam isplati se probati tu naizgled jednostavnu namirnicu obrađenu tako da Vas prvo dočeka hrskava korica, a unutra mekana svilenkasta tekstura. Ako tome dodate i umak od rastopljenih lokalnih sireva i pancete, dobili ste snack kojem be možete odoliti.

Sporo pečeni goveđi brisket u orijentalnim začinima – ova street food delicija davno je osvojila svijet, a po prvi puta možete je probati i kod nas. U NoStressu ispred Vas će narezati sočni brisket i poslužiti ga u toplom pecivu s prilozima po Vašoj želji.

Pork bun belly – marinirana, sporo kuhana, zatim pečena svinjska potrbušina nikada nije izgledala bolje nego u parenom nježnom pecivu s ukiseljenim povrćem i slasnom umaku.

Naravno u ponudi se nalaze i već tradicionalna adventska jela NoStressa kao to su Gravče na tavče s kobasicama, Tris domaćih kobasica napravljenih posebno za ovaj bistro s umacima, a petkom tu je i bakalar na bianco šefice restorana po kojem je ovaj bistro na daleko poznat.

Za vruće koktele zadužen je bio Toni Vrsalović iz Noor bar-a, u ponudi se našao Čokoladni punč s rumom, Eggnog punč s konjakom i popularni kuhani gin.

Splitska Pjaca svojim bogatim Adventskim programom i ove godine je nezaobilazna splitska adresa. Stoga, čekamo Vas u NoStressu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime