Karabatić na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s porukom pa je tako ovoga puta spomenula osobu koju je izgubila i nedostaje joj, iako nije precizirala o kome se radi, te je progovorila o ovisnosti.

Glazbenica, voditeljica i starleta Ava Karabatić (32) posljednjih nekoliko mjeseci stavlja intrigantne objave na društvenim mrežama, gdje spominje izgubljenu ljubav i ovisnost. Također, često poziva pratitelje da se pretplate na njezin profil na OnlyFansu, gdje objavljuje pornografski sadržaj.

U nedavnoj objavi pisala je o ‘izgubljenoj’ osobi.

– Sjetila sam se. Mnogo sam povukla na taj svoj podznak, strijelac glupi. Za koji dan trebat će mi gutljaj, ali suza. Izgubila sam osobu, koja me toliko pazila i voljela. Moja luda glava i ovisnost bila je udarac. Mnogo toga je laž. Istina je da si najbolje što mi se dogodilo u životu. Dinamo i Hajduk ne idu skupa, ali Mia, znaš koliko mi svaki dan fali.
Ne treba mi ništa. Dobro je rekao Umberto Eco… Ime ruže – napisala je Ava ostavivši pratitelje na Instagramu zbunjenima.

 O kome je Ava pisala, nije otkrila, ali je napisala još jednu objavu u istom stilu.

– Kad mi je sve išlo, sve su pile šampanjce i putovale. Kad sam, znaš i sama, prebrodila najveće zlo zvano alkohol. Uvijek je tu. Prija. Plačem, a suze kapaju na omot nove knjige. Sjećaš li se? 190 ispita i što reći. Moj život je samo jedno, Ava, Ava, Ava. Volim te Mia – napisala je Karabatić, a prenosi 24 sata.

Iz redaka koje je Ava napisala da se zaključiti da je bila ovisna o alkoholu, a tko je Mia koju spominje u svojim tekstovima zasad nije poznato…


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
0
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime