Prometna nesreća u kojoj, prema prvim informacijama iz policije, nitko nije životno ugrožen, dogodila se nešto prije 13 sati kod marine Kremik u Primoštenu, navodi Šibenik IN.

– Riječ je o slijetanju vozila šibenskih registracija, a prema prvim procjenama policije, osoba koja je upravljala vozilom nije životno ugrožena. Promet se odvija normalno, a sve ostale okolnosti se utvrđuju – kaže glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Uz hitnu i policiju na teren su izašli i vatrogasci, njih devet s tri vozila.

– Na terenu je i hitna, a prema prvim informacijama, osoba koja je doživjela prometnu nesreću sama je izašla iz vozila. Vatrogasci su izašli na teren u slučaju da dođe do zapaljenja vozila – kazali su u Centru 112.

– Izgledalo je kao scena iz filmova. Cesta je bila malo skliska, a taj automobil mi je išao ususret. Vozač je automobilom prvo udario u bankinu, pa u stijenu, od nje se odbio i krenuo ‘letjeti’ po zraku. Završio je u provaliji na kotačima. Vozač se uspio sabrati, izaći iz vozila i odmaknuti se. Auto se zadimio te je postojala opasnost od eksplozije – rekao je čitatelj za 24 sata.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime