Atraktivna zaručnica Christiana Ronalda pozirala klečeći na snijegu

Vatrena Argentinka osvojila je jednog od najpoznatijih nogometaša, a svakom objavom na društvenim mrežama privlači pozornost milijuna obožavatelja diljem svijeta


Atraktivna Georgina Rodriguez, zaručnica uspješnog nogometaša Cristiana Ronalda, na Instagramu ima gotovo 15 milijuna pratitelja, a svakom novom objavom izaziva oduševljenje. Brojne obožavatelje u srijedu je osvojila objavom fotografija i videa snimljenih za vrijeme zimskog odmora.


Na prvoj fotografiji Rodriguez pozira klečeći na snijegu, odjevena u pripijeno skijaško odijelo, u kojem njezina fantastična linija dolazi do izražaja, dok na video snimkama uživa sanjkajući se s djecom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

🎶Let it snow, let it snow, let it snow…☃️❄️❤️ #christmas #love

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Zanosna ljepotica slavnog nogometaša upoznala je u vrijeme dok je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. Ronaldu je jednom prilikom asistirala za vrijeme kupovine, a on je nakon toga svaki put pri dolasku u dućan tražio da mu upravo Georgina pomaže. Nakon nekoliko mjeseci veze ostala je trudna. Danas zajedno odgajaju četvero djece. Uz kći Alanu Martinu, vatrena crnka prihvatila je Ronaldove blizance Evu i Mateu i najstarijeg sina Cristiana Juniora, a čini se da u majčinstvu zaista uživa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

🕊 #goodnight #peace #love @fashionnova

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Iako je svjetsku slavu stekla ponajprije zahvaljujući zarukama s jednim od najboljih svjetskih nogometaša, crnokosa Argentinka uspješno je izgradila i vlastitu karijeru. Zbog veze s Ronaldom dobila je otkaz u Gucciju, ali je istovremeno počela raditi kao model, u čemu je izuzetno uspješna. Procjenjuje se da kao influenserica na društvenim mrežama zarađuje i do četiri milijuna eura godišnje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

❤️🖤 @aloyoga 💜

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime