General Ante Gotovina je u četvrtak gostovao u Dnevniku Nove TV u kojem je otkrio što danas radi, ima li političke ambicije te što bi poručio mladima koji napuštaju Hrvatsku.

– Poslije presude otvoreno je novo poglavlje mog života. Odlučio sam se posvetiti poslu koji volim. Bavim se ribarstvom i sretan sam što s ljudima s kojima radim doprinosim razvoju ribarske industrije. To je naš cilj. – rekao je.

Komentirao je i situaciju u Hrvatskoj danas.

– Kao i u svemu drugom – uvijek može bolje, ali moramo biti objektivni i strpljivi te moramo vjerovati. Moramo pokazati zajedništvo, pogotovo u teškim trenucima i važnim stvarima. To je jedini pravi put.

Na pitanje ima li političkih ambicija, rekao je kako ga politika ne zanima.

– Politika me ne zanima, ali poštujem i cijenim ljude koji se bave politikom. Tim teškim poslom netko se treba baviti i ti ljudi koji su izabrali taj posao imaju velike odgovornosti. Uz našu podršku i zajedništvo sigurno možemo doći do cilja i sigurno ćemo do njega doći brže.Koja je vaša poruka za mlade ljude koji sve više iseljavaju iz domovine?

– Dobro je otići u svijet i vidjeti što ima drugdje. Sigurno je da ta psihološka barijera ne smije postojati. Živimo u globalnom svijetu i putovanje po svijetu je normalna stvar. Isto tako, svaki povratak je uvijek povratak kući i mi čekamo. – zaključio je Gotovina.

Više pogledajte OVDJE.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0