Kantautorica Alex Ognjena (37) sada mami uzdahe brojnih muškaraca, ponajviše zbog svojih bujnih atributa. Međutim, Ognjena je pokazala pratiteljima kako nije uvijek tako izgledala.

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju koja je nastala prije deset godina, na kojoj se vidi kako se Alex dosta promijenila u odnosu na danas.

– Drago mi je što sam ovdje – napisala je uz fotografiju sebe s 27 godina. Na fotografiji ima manje grudi i usnice, pišu 24 sata.

Foto: Instagram

Ognjena dosad nije javno pričala o povećanju grudi i usana pa nije poznato je li ih u međuvremenu korigirala. No jednom je prilikom istaknula kako se pomoću estetskog zahvata riješila klempavih ušiju.

– Nemam ništa protiv estetskih operacija, recimo imala sam klempave uši i to sam popravila. Zašto ne bih to operirala, ako me mučilo cijeli život? – rekla je Alex svojedobno. Smatra da bi svaka žena trebala ‘srediti’ na sebi ono što joj smeta, ako zbog toga ima manjak samopouzdanja.

Alex sada privlači pažnju gdje god se pojavi, posebice zbog provokativnog odijevanja i otkačenog stila. Muškarci joj se svakodnevno javljaju, što se ona ne ustručava objaviti na društvenim mrežama.– Pozive na cugu odbijam jer se ne nalazim s nepoznatim muškarcima – naglasila je Alex više puta.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
4
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
3
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime