– Advent je naša najpopularnija zimska manifestacija. Stoga smo i ove godine za sve posjetitelje pripremili još bogatiji, raznolikiji i ljepši program. Naime, u ovo posebno blagdansko vrijeme nastojimo našim sugrađanima ponuditi dodatne sadržaje, ali i privući domaće i strane turiste u naš grad, rekli su iz TZ Grada Sinja.

Program Adventa u Sinju traje od 1. do 31. prosinca, u organizaciji Grada Sinja, Turističke zajednice grada Sinja, Svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske, Kulturno umjetničkog središta Sinj i brojnih udruga.

Tijekom tjedna upriličiti će se, brojne kazališne predstave s prigodnom tematikom te humanitarne akcije, dok će subotom nastupati brojni kvalitetni bendovi.

U nastavku programa Adventa uslijediti će brojne edukativne radionice, igraonice, izložbe, tradicionalni nastupi Sinjskih mažoretkinja, koncerti Gradske glazbe, Klape Sinj, Mješovitog zbora grada Sinja i Dječjeg zbora „Sinjski slavuji“, kazališne predstave kao i dječji tjedan u organizaciji udruge Cjelovit život. I ove godine Udruga Sinjski ferali će doprinijeti cjelokupnom blagdanskom raspoloženju, prvenstveno organizacijom Dočeka dječje nove godine na otvorenom za najmlađe sugrađane! A za svečani izgled našeg Grada pobrinuli su se djelatnici KUS -a i članovi Udruge Sinjski ferali.

– Cijelo vrijeme Adventa u Sinju, na Šetalištu Alojzija Stepinca, imati ćemo i bogato opremljene kućice naših ugostitelja sa štandovima koji će nuditi slastice, kuhano vino te ostalu neodoljivu lokalnom gastronomiju za ove prohladne zimske dane. Biti će tu štandova s rukotvorinama i poklonima za naše najmlađe posjetitelje, naglasili su.

Sv. Nikola će 6. prosinca, a Djed Božićnjak 23. prosinca prigodno darivati najmlađe.
Za ispraćaj stare te dolazak Nove godine na otvorenom, pobrinuti će se grupe Ozon i Vatra svojim cjelovečernjim programom.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime