U subotu, 8. prosinca, s početkom u 21:30 najnovija hit komedija “Bjekstvo iz ludnice sa tri brave” gostovat će u Splitu u sklopu Adventa na Pjaci.

Nakon hit komedije “Kod Tita u raju“, koja je oborila sve rekorde gledanosti u svim zemljama Balkana, dolazi nam nova predstava iz pera glumca Ranka Goranovića.

Ranko Goranović poznati je glumac, jedan od osnivača kultnog Indexovog pozorišta, a najpopularnija uloga mu je ona Gedže iz megapopularne emisije Kursadžije.

Ovaj multitalentirani glumac u novoj hit komediji “Bjekstvo iz ludnice sa tri brave” predstavit će nam se i kao glumac i kao autor istog djela.

“Bjekstvo iz ludnice sa tri brave” najnovija je hit komedija koja izvanredno detektira sve anomalije današnjeg društva, prikazujući duhovito današnji život te aktualnu problematiku na političkoj sceni.

Glavni protagonist ove komedije na duhovit način prikazuje kako čak i čovjek s dijagnozom može uvjeriti narod u boljitak te na koncu izboriti predsjedničke izbore.Svaka sličnost sa stvarnim osobama je sasvim slučajna, a ono što je sigurno jest da je “Bjekstvo iz ludnice sa tri brave” najnovija hit komedija koja će sve gledatelje nasmijati do suza.

No zabava tu ne staje! Već od 19:30 otkačeni Dj Vangel zagrijava i rasplesava uz najjače POP hitove svih vremena. Vrijeme je za pravu rasplesanu i nasmijanu groznicu subotnje večeri.

Disco petak

Inače, večeras je na Pjaci već tradicionalno DISCO petak uz DJ Solu od od 19:30 do 23:30.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime