Sinoć su završila koncertna događanja u Božićnom gradu u Kaštel Starom. Koncertom Zlatka Pejakovića zaokružena su ovogodišnja adventska zbivanja u Kaštelima. Ako je suditi po posjećenosti svake subote, možemo reći da je ovo bio jedan uspješan Advent. Brce prepuno mladosti i onih nešto starijih koji su pjevali sve Zlatkove hitove. Koncert je počeo nešto iza 22 sata, a već nakon prvih taktova pjesme Pejaković je pozvao publiku da pjeva s njim jer “nisu u kazalištu”. I tako su se dva i pol sata nizali njegovi najpoznatiji hitovi kao što su ”Čerge”, ”Ako odem prijatelji”, ”Nesretnik sam od rođenja” i mnogi drugi .

– Meni je bilo jako lijepo s vama. Htio sam dočarati i Božić i Novu godinu u ovom jednom koncertu. Nadam se da sam uspio u tome. Ovdje je jako lijepo, uživao sam , lijepo sam se osjećao, jest da je bilo malo hladno ali preživjeli smo. Nisam vam otkrio jednu tajnu, naime, moja oba pradjeda su iz Kaštela te se ja tu osjećam kao doma. Vraćam se prvom prilikom – kazao nam je Zlatko Pejaković.

u Božićnom gradu u novogodišnjoj noći nastupa grupa Jukebox Live Band s početkom u 22 sata te ste svi pozvani na najluđi provod u gradu.

U galeriju se uvjerite u užarenu atmosferu sinoć na Pejakovićevom koncertu:1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime