Ispred Županijskog suda u Zadru okupili su se građani motivirani odlukom suda u slučaju grupnog silovanja djevojčice.

Neki od njih nose transparent na kojem stoji “Žene i djevojčice žrtve hrvatskog pravosuđa”.

Građani prosvjeduju zbog slučaja grupnog silovanja djevojčice te zbog puštanja na slobodu mladića koji su osumnjičeni za silovanje kako bi se mogli braniti sa slobode, javlja Index.

 

Foto: Index
1 KOMENTAR

 1. BOŠNJAKOVIĆEVE IZJAVE NISU SKANDALOZNE – ON RUKAMA I NOGAMA BRANI ZAVJERENIČKU I ZLOČINAČKU SKUPINU KOJOJ JE GODINAMA NA ČELU.
  DRAŽEN BOŠNJAKOVIĆ, s vrhom HDZ – a, te dijelom sudaca i odvjetnika, organizirao ZAVJERU PROTIV DRŽAVE HRVATSKE I NARODA – PRAVOSUĐE RH PRETVORIO U SVOJE PRIVATNO, I ZA POTREBE SVOJE PARTIJE ;
  Godinama pljačka državu za porez. Političkim utjecajem rješava sudske sporove na štetu običnih građana.
  Koliko je Bošnjaković siguran u svoju ne dodirljivost govore i slučajevi u kojima je :
  – oštetio državni proračun u korist TERORISTE ;
  – poticao na likvidaciju djeteta časnika OS RH ne bi li ga privolio na šutnju o razotkrivenoj zavjeri;
  Dokaz – Bošnjaković je 90. Pobjegao iz ratne Slavonije i sakrio se u Ivanić Gradu – te se tako svrstao u red RATNIH DEZERTERA I RATNIH PROFITER.
  Te 90. u Ivaniću je bio podstanar. Danas je vlasnik impresivne imovine:
  • Šest ( 6 ) kuća, te ( 3 ) stana u Ivanić Gradu;
  • Vilu na moru ;
  • Bankovni računi, te udjeli u dionicama kompanija;
  Toj imovini treba dodati :
  • imovinu njegove supruge i njegovog sina;
  • ogromni novac kojim godinama fila crni fond HDZ –a nema pokrića. HDZ ga forsira na poziciju ministra pravosuđa iako nije dobio tek 600 glasova građana.
  BOŠNJAKOVIĆ GODINAMA , U FUŠU, OBAVLJA ADVOKATSKE POSLOVE – VARA DRŽAVU ZA POREZ I NAMJEŠTA SUDSKE SPOROVE.
  SVI SUDSKI SPOROVI U KOJIMA SE POJAVIO BOŠNJAKOVIĆ – MORAJU BTI ILI PONIŠTENI.
  NA SAMO MALO JAČU KRITIKU GRAĐANA PREMA PRAVOSUĐU SUCI, ODVJETNICI DOBIVAJU EKSPRESNE ZAŠTITE KOJE SE FINANCIRAJU NOVCEM POREZNIH OBVEZNIKA.
  SUDAC U ZADRU POD ZAŠTITOM JE,
  2001- . 2002. prijavio sam kaznena djela koja je država dužna goniti po službenoj dužnosti.
  Molim vas pogledajte teror kojem je izložena moja obitelj :

  • Policija me je nezakonito zadržala u službenim prostorijama P.U Zagrebačke, iako nikada nisam imao ni najmanji prekršaj, tom prilikom maltretirala, i prijetili mi da će mi ubiti mene, moju djecu, da će mi namjestiti kriminalni dosje. Kada sam im rekao da sam časnik OS RH i ratni vojni invalid i da njihove ovlasti ne podrazumijevaju takvo postupanje – jedan od njih doslovno je pljunuo je na mene i rekao “ KAKARIĆU NE ZNAŠ U ŠTO SI DIRNUO I NIKADA TI NITKO NEĆE POMOĆ” Samo nekoliko mjeseci nakon izrečene mi prijetnje, u namještenom incidentu umalo je ubijena moja kćerka. Tom prilikom polomljene su joj obje noge. Posebno vrijednoj studentici koja je u tom trenutku pohađala dva fakulteta sa zavidnim uspjehom. uništen je život i karijera;

  • 2002. na okućnicu moje majke ( Općina Križ, Zagrebačka Županija ) postavljene su mine. Mine do danas nisu otklonjene iako su prijetnja našim životima. Moja majka, stara i teško bolesna Hrvatica pomoć mora tražiti od EUROPOLA, iako je našim zakonima jasno definirano na koji način policija mora postupati;Uz to što nam se time rade ogromne materijalne štete, radi nam se i nepravda što to zemljište naša obitelj stoljećima prenosi s koljena na koljeno. Dokaz tome je i zavjetna kapelica koju je na tom posjedu podigao moj predak – u znak zahvale Bogu i pripadnosti Katoličkoj crkvi nakon bijega ( PREDAK JE BIO HRVATSKI ČASNIK) iz Ruskog zarobljeništva u Odesi 1916.
  Miniranje novih teritorija RH u poraću čin je terorizma i nitko ga ne smije podržavati ili prikrivati – TO JE OTVORENI ČIN AGRESIJE.

  • Kao časnik s besprijekornom karijerom i RVI (ponavljam – dva puta ranjen ) bio sam potjeran iz domovine i prisiljen preko pet ( 5 ) godina živjeti u progonstvu .Mladen Bajić i Dinko Cvitan nudili su mi alternativu, da preuzmem zakon u svoje ruke i da svoja prava branim, ni manje ni više nego ORUŽJEM , „ KAO PRAVI PUKOVNIK HRVATSKE VOJSKE“.

  Mladen Bajić, Dinko Cvitan, Milan Kiš, Milorad Cuculić ( DORH ) nudili su mi alternativu. Da preuzmem zakon u svoje ruke i da svoja prava branim, ni manje ni više nego ORUŽJEM , „ KAO PRAVI PUKOVNIK HRVATSKE VOJSKE“.
  Od DORH – a i niz drugih institucija tražio sam pojašnjenje, temeljem kojeg zakona djelatnici DORH – a ili MUP – a smiju građaninu predložiti preuzimanje zakona u vlastite ruke – još tome tražiti da građanin ubije je to po njima jedino rješenje na koje građanin može zaštititi soju imovinu.

  ŠTO BI SUDAC REKAO DA SU MU DJETETU POTRGANE OBJE NOGE, DA MU TERORIZIRAJU STARE I BOLESNE RODITELJE KAO ŠTO JE TO UČINJENO MENI ?
  DA LI JE U REDU DA ITKO U HRVATSKOJ BUDE IZLOŽEN OVAKVIM TERORU?
  Da država imalo funkcionira kao PRAVNA – tada ni ne bi došli novakove bijedne situacije – U KOJIMA TI SMIJU NEKAŽNJENO UBITI, UNAKAZITI, ILI SILOVAT DIJETE, SAMO ZATO ŠTO SU SI UMISLILI DA SU UGLEDNICI TE BOGOM PREDODREĐENI DA NAM BUDU GOSPODARI.
  BOŠNJAKOVIĆ, HDZ n u Ustavu i donesenim zakonima RH nemaju ni najmanji temelj za ovakva postupanja . Oni su svjesni da uspostava pravne države njima znači – DUGO GODIŠNJA ROBIJA.
  To je razlog da je Bošnjakoviću apsolutno svejedno što govori medijima.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime