Muškarac (64) završio je u bolnici s teškim ozljedama nakon što su ga 30-godišnjak, 24-godišnjak i maloljetnik pretukli ispred dućana u Đevrskama, doznaje ŠibenikIN u policiji.

Do incidenta je došlo zbog nesporazuma u prometu. Naime, 30-godišnjak, s kojim su u autu tog dana bili 24-godišnjak i maloljetnik, je nepropisno skrenuo zbog čega je 64-godišnjak, koji je vozio iza njih, potrubio.

Svi su se potom sreli u dućanu u Đevrskama oko 9:25 sati. Tamo je 30-godišnjak prvo verbalno napao 64-godišnjaka, a po izlasku iz dućana trojac ga je napao i fizički, a kako navodi policija, 30-godišnjak mu je nanio teške ozljede zbog kojih je stariji muškarac zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 30-godišnjak je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok je protiv 24-godišnjaka i maloljetnika podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


1 KOMENTAR

Comments are closed.