Ja sam Dario i pričat ću vam o Supertalentu. Kao što svi znate, bio sam kandidat ove godine na Supertalentu, započinje svoju priču YouTuber Dario Oreški. Na njegovom kanalu Dare TV prati ga oko 3500 korisnika, ali mladić želi postati upravo YouTuber.

– Jako sam bijesan i sad ću reći cijelu istinu i što mislim o Supertalentu. Uzeo sam slobodan dan na poslu, putovao dva i pol sata. Dao sam sve od sebe, a nisam prošao dalje jer je sve to namješteno – tvrdi razočarani YouTuber.

Smatra da je sve namješteno, a da bi ga spasilo jedino podmićivanje.

– Da sam imao 500 € možda bih prošao, ali nažalost nemam pa nisam prošao. Sjećate se one dvojice dupina? Valjda bih doslovno trebao biti glupa osoba koja će se bacati okolo da prođe – dodao je.

Nije štedio žiri, a osobito mu se zamjerila Martina.

– Nastupio sam kao komičar. Martina je nakon pet sekundi okrenula glavu i stisnula gumb. Ta žena je plaćena da tamo sjedi i treba pošteno odslušati kandidata. Operna diva, je možeš mislit. Maja Šuput prelazi sve granice. Žena je toliko postala vulgarna. Ja kad gledam Supertalent, to se vidi da je potplaćeno. Mene su svi poslušali osim Martine koja je samo okretala glavom. Oni su meni rekli da ću biti na TV-u, a zatim su me izbacili – izjadao se svojim malobrojnim pratiteljima, ali i dodao kako će se prijaviti i iduće godine, samo kako bi ocrnio žiri.

Dio pratitelja dao mu je podršku, ali ‘zaradio’ je i nekolicinu negativnih komentara, koji su mu pokušali pojasniti da je jednostavno previše kandidata da bi svi završili u emisiji te da je vjerojatno i bolje da ga nisu vidjeli, ako je tako lako zaradio crveni gumb od članova žirija.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime