Podijelite

Četvrtak je donio postupnu stabilizaciju vremena u Dalmaciji. Iako je i danas bilo mjestimičnih pljuskova, osobito na otocima južne Dalmacije, u većini se predjela zadržalo suho.

Današnje jutro bilo je najhladnije u dosadašnjem tijeku svibnja. Minimalne temperature su posvuda u Zagori bile niže do 10°C, a na sinjskom području padale su do samo 4 Celzijeva stupnja. Uz obalu je većinom bilo od 11 do 14°C. Danju je bilo osjetno toplije u odnosu na zadnjih nekoliko dana pa su najviše dnevne temperature dosezale 23°C u mnogima predjelima.

Današnje hladno jutro u Zagori (Pljusk.com)

Kraj tjedan obilježit će sunčano i sve toplije vrijeme. Još samo u petak, uglavnom u Zagori, može biti slabih i prolaznih pljuskova s grmljavinom. Noću tiho ili uz slabu buru, danju će puhati maestral koji popodne prolazno na moru može biti umjeren. Najviše dnevne temperature od 21 do 26°C.

U subotu i nedjelju pretežno sunčano. Noću slaba do umjerena bura, danju slab do umjeren maestral. Dan za danom sve toplije; u subotu od 23 do 28°C, a u nedjelju od 25 do vrućih 30°C u najtoplijem dijelu dana.

Stabilno će se zadržati u ponedjeljak i u većem dijelu utorka.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime