Vice Mihanović podijelio zahvalnice učiteljima i nastavnicima koji besplatno podučavaju učenike

"Ovaj projekt kroz koji smo za ispite i maturu pomogli pripremiti desetke i stotine učenika ističemo kao jedan od najplemenitijih projekata splitskog HDZ-a."

Na sjednici Odbora za odgoj i obrazovanje HDZ-a Split, predsjednik HDZ-a Split Vice Mihanović dodijelio je zahvalnice svim vrijednim učiteljima i nastavnicima koji marljivo provode projekt besplatnih poduka za učenike osnovnih i srednjih škola.


“Ovaj projekt kroz koji smo za ispite i maturu pomogli pripremiti desetke i stotine učenika ističemo kao jedan od najplemenitijih projekata splitskog HDZ-a. Zajedno smo prodiskutirali o temama važnima za sustav obrazovanja u Hrvatskoj, kao i izazovima s kojima se susreću učitelji, ali i učenici s obzirom na pandemiju koronavirusa.

Od srca hvala svima koji su svoje znanje, vrijeme i volonterski duh posvetili učenicama i učenicama u okviru ovog projekta, a sve kako bi što prije i što lakše savladali i pripremili školsko gradivo. Brojne pozitivne reakcije i dobri rezultati koje su ostvarili učenici koji su bili dio ovog projekta su ono što nas posebno veseli”, poručuju iz splitskog HDZ-a.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
7
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime