Kako smo već izvijestili, u petak je u sudaru, izgubio život Toni Pervan, mladi igrač futsal kluba HMNK Vrgorac.

Povezani sadržaj

Vrgorac emotivno proživljava veliku tragediju u kojoj je život izgubio nogometaš HMNK Vrgorac. Da će Toni zauvijek ostati u njihovim srcima, pokazao je čin njegovih prijatelja, suigrača i mještana koji su ispred škole u Vrgorcu zapalili baklje u obliku slova T i dva srca.

Dirljivi oproštaj prate stihovi “Život leti kapetane, mladost biži a na srcu friži…Svoju si dobrotu ostavia svima”.

Mještani Vrgorca su izuzetno emotivno poslali posljednji pozdrav preminulom mladiću. Ovaj njihov potez nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

 

A nakon ovog čina, uslijedile su i dirljive poruke.

– Nismo ni svjesni što znači sekund. Jedna sekunda. Koliko toga možemo izgubiti u sekundi. Majka je izgubila sina, otac sina, brat brata. Cijeli Vrgorac tuguje. U sekund. Majki više nikada nećeš navratiti u salon i nikada više nećeš bubniti ženama neku ludost da se nasmiju. Nikada više nećeš trčati na trening. Ono što si najviše volio. Mnoge kave će proći bez tebe. Rođendani. Svadbe. Dani općenito. Nikada nam više nećeš naletiti s tim osmijehom. Majka gubi jecaje dok sada gleda tvoju sobu punu medalja, priznanja, štucni, nogometne opreme. Vrgorac se oprašta od tebe na društvenim mrežama. Nikada više ništa neće biti isto. Neću moći proći tu a da ne pustim suzu. Tu gdje si zadnji put imao osmijeh. Gledam u tvoj whatsapp i čekam poruku. Jos čekam. Naleti jednom. Na dobru rundu nogometa. Na piće. Na osmijeh. Barem jednom da se prisjetimo svega. Jednom, na sekund…

-Život leti kapetane.
Taj dan, nažalost tvoj posljednji smo proveli skupa, provest ćemo ih još, na nekom drugom, boljem mistu. Ti me gore čekaj, a ja cu te naći.
Toni prijatelju, ovo nije Zbogom.
Počivaj u miru Božjem- oprostio se s Tonijem jedan od njegovih prijatelja.

 

 

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime