UOČI DERBIJA Tramezzani: Važno je da Hajduk zaštiti Biuka i Ljubičića

"Sada je za njih sve jednostavno, ali moraju ostati na zemlji jer je u prošlosti bilo puno igrača koji su došli do prve momčadi"

Hajdukov trener Paolo Tramezzani najavio je derbi s Dinamom koji je na rasporedu u srijedu s početkom u 18 sati na Poljudu. Prije svega osvrnuo se na utakmicu s Rijekom u kojoj su Bijeli u subotu slavili rezultatom 3:2.


– Pobjeđivati u tim utakmicama s Rijekom je zadovoljstvo. Kad dobiješ utakmicu uvijek je lijepo, to uvijek donosi radost i zadovoljstvo te daje smisao onome što svi zajedno svakodnevno radimo.

Sada nam preostaje da se rekuperamo, prije svega fizički, pa onda i mentalno. U stalnom smo ritmu utakmica i trebamo se što prije resetirati i biti spremni za sljedeću utakmicu – kazao je strateg Bijelih, a zatim je iznio i svoja očekivanja u dvoboju s Dinamom.

– Što se tiče usporedbe s prvom utakmicom, mislim da se moramo postaviti drukčije s taktičke strane. Izostanci koje imamo u obrani iziskuju od nas da tražimo drukčiji način igre. Vjerujem da oni neće mijenjati njihove principe igre i to kako stoje na terenu. Po mom mišljenju ovaj derbi nikada nije obična utakmica i što se tiče karaktera, motivacije i pripreme utakmice, tu se vrlo malo mijenja.

Postoje i utakmice u kojima često ne treba mnogo, već je dovoljan nekakav detalji i vjera u sebe dok pokušavaš raditi stvari u kojima si dobar i koje  mogu promijeniti tijek, bilo pozitivno, bilo negativno. Nadamo se da ćemo biti dovoljno vješti da možemo iskoristiti pozitivne stvari koje dolaze s naše strane.

Komentirao je Biuka i Ljubičića:

“Dijelim zadovoljstvo i sreću s našom akademijom i trenerima koji su pomogli da Biuk i Ljubičić dođu do ove razine. Moj izbor je bio lagan i jednostavan jer oni već dva mjeseca treniraju s nama i vrlo sam zadovoljan zbog njih obojice. Sada je za njih sve jednostavno, ali moraju ostati na zemlji jer je u prošlosti bilo puno igrača koji su došli do prve momčadi. Sada je važno da ih klub zaštiti, a isto su tako važne njihove obitelji jer bi se za njih kasnije mogle pojaviti određene poteškoće. Ja ću kao trener napraviti sve što mogu.”

Više pogledajte u videoprilogu…Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime