Udruga TOMS na trogirskoj rivi razgibala i staro i mlado: “Terapijom i plesom do zdravlja”

Ovom akcijom su terapeuti htjeli osvijestiti ljude koliko je bitno kretati se i biti što aktivniji u svakodnevnom životu s obzirom na obaveze zbog kojih je većina neaktivna i pasivna

Povodom Međunarodnog dana fizioterapije na trogirskoj rivi s početkom u 18 sati je održana akcija po nazivom “Terapijom i plesom do zdravlja”.


Organizator programa je bila Udruga tjelesnih invalida “TOMS”, a sam program su vodili njihovi terapeuti; rehabilitatorica Mira Buble Ćudina i fizioterapeut Teo Radić. Također je i gošća programa bila instruktorica Dea Dia fitness studija Marina Kuzmanić.

Program je započeo vježbama zagrijavanja i razgibavanja, nakon toga su uslijedili elementi plesnih koraka gdje su se terapeuti međusobno izmjenjivali na pozornici i vodili ples, a naposljetku su uslijedile vježbe istezanja.

Ovom akcijom su terapeuti htjeli osvijestiti ljude koliko je bitno kretati se i biti što aktivniji u svakodnevnom životu s obzirom na obaveze zbog kojih je većina neaktivna i pasivna te na taj način potaknuti ljude bilo kojeg uzrasta da se što više kreću i vježbaju kako bi prevenirali moguće bolesti i poboljšali svoje zdravlje.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime