Marino Marušić ima 26 godina, živi u Zadru i radi kao dostavljač hrane. Najdeblji je u svojoj obitelji, a ne sjeća se niti jednog razdoblja svog života kad nije imao problem s kilogramima. To ga je spriječilo da se bavi aktivnijim sportom, naročito nogometom i košarkom. Želja mu je doći na normalnu težinu kako se svojim kilogramima ne bi isticao od ostalih, a uvrede na račun izgleda primao je još od djetinjstva, no kaže da i dandanas zna čuti zajedljive komentare.

Marinu je vaga pokazala dva kilograma manje, što znači da je izgubio 1,3 posto svoje težine, a on je zbog toga postao emotivan.

“Vidio sam ostale rezultate tako da mi je to bilo dosta lakše, ali da sam to prvi doznao, umro bih do kraja. Znam sebe, odmah bih potonuo”, komentirao je Marino nakon vaganja.

Marijana ga je nakon toga pitala bi li volio biti onaj stari Marino kao nekad i cijeniti sebe, a on joj je odgovorio: “Ma, neću nikad biti onaj stari…”

“Ne znam, ostao sam bez ćaće, bez dida, to me najviše u zadnji trenutak ubilo. Dida je prije godinu dana umro i sad ćaća… Nezamislivo”, rekao je Marino kroz suze.

“Uvijek im je bilo žao što sam napravio od sebe, did je uvijek zafrkavao – dat ću ti sto kuna po kili koju skineš”, rekao je Marino s osmijehom se prisjećajući onih koji više nisu tu.

“Ne mogu biti glava obitelji, ružno je to reći, mater, sestra i baka su samo takvi ljudi, ne treba njima pomoć, čisto samo… Ružno je biti bez muškarca u kući. Volio bih da im mogu više pomoći, zato sam i tu, da smršavim”, objasnio je emotivni Marino.

Pronašli smo slike Marina koji je do prije samo nekoliko godina bio prezgodan momak.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime