Da se sve može kada se hoće, posebno ako je to nešto obojano ljubavi unutar obitelji, najbolje nam je ovih dana pokazao primjer iz Kaštel Lukšića, gdje je, unatoč odlukama, preporukama i svakojakim zabranama, s radom započeo novi restoran, namijenjen zaljubljenima, romantičnog naziva Balcony.

Prvi i jedini gosti restorana za sada su bili Daniela i Bruno, koji su imali priliku uživati u dobroj hrani i predivnom pogledu na Kaštelanski zaljev, piše portal grada Kaštela.

Da bi prvim gostima sve proteklo u najboljem redu te da im večera ostane u dubokom sjećanju, pobrinuli su se Emanuela, Korina, Elizabeta, Matija i Loreta, koji su se nakon večere, odrađene po praksi najboljih francuskih restorana, pobrinuli da njihovi gosti uživaju i u ostatku romantične večeri, uz kino projekciju.

Naravno, ovog puta ipak nije riječ o nekom pravom restoranu, čijim se otvaranjem krše odredbe zabrane javnog okupljanja, već se radi o jednoj predivnoj priči, koju je video uratkom ispričala obitelj Petrušić.

Profesorica glazbene kulture Daniela Petrušić i njen suprug, diplomirani teolog Bruno, roditelji su petero djece, 11-godišnje Emanuele, 9-godišnje Korine, 7-godišnjeg Matije, 5-godišnje Lorete i 2-godišnje Elizabete. Brižni roditelji, u svakodnevnim obvezama, pronašli su poneki povremeni trenutak za sebe i kako kažu, imaju jednom mjesečno „kids free večer“, kada se nakratko posvete samo sebi.

No, ovog mjeseca, zbog zatvorenih restorana i mjesta javnih okupljanja, „kids free večer“ je trebala izostati, ali uvijek kreativna obitelj došla je na simpatičnu ideju pa je za mamu i tatu otvoren poseban restoran, kako bi uživali u zajedničkim trenucima.– Svi su sudjelovali, kako u kuhinji, tako i u samom restoranu, sve je odrađeno profesionalno i bez greške, imali smo i službenog snimatelja, a ujedno su svi stavili i svoj potpis na kratki video na kojem smo ovu večer zapisali – objasnio je za Kastela.org tata Bruno i u kratkom razgovoru kazao kako biti kući ovih dana s petero djece ima svoje posebne čari te kako iz dana u dan pronalaze zanimljivosti kojima se bave. Kako kaže, djeci pomalo nedostaje škola, školski šušur i prijatelji, no zato uživaju u nekim drugim sitnicama.

Video ove večeri već vrti značajne brojke onih koji su ga pogledali, a kako se doznaje iz prve ruke, prvi upiti za nove večere, kada „doba korone“ ostane iza nas, već su stigli. Od bake i djeda, preko susjeda pa do poznanika. Za male Petrušiće posla očito ne bi nedostajalo.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime