Podijelite

U subotu, 11. kolovoza od 20 sati u Ulici Ante Starčevića na rasporedu je Večer kulinarske baštine. Posjetitelji će moći BESPLATNO uživati u kulinarskim delicijama iz cijele Hrvatske – na meniju su čorbanac, soparnik, riblji specijaliteti, imotski pršut i brojne druge delicije. Jela će spremati članovi Hrvatske obrtničke komore, udruženja obrtnika gradova Vukovar, Sisak, Stubica, Oroslavlje, Stubičke Toplice, Marija Bistrica, Donja Stubica, Vrbovsko, Trogir, Kaštela, Split, Omiš, Brač, Makarska, Vrgorac i Dubrovnik, predstavnici Županijskih obrtničkih komora Šibensko-kninske, Zagrebačke, Splitsko-dalmatinske, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije te učenici Obrtničko-industrijske škole iz Imotskoga. Organizatori su Udruženje obrtnika Imotski, Obrtničko-industrijska škola Imotski, Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije, Turistička zajednica Imota, Pučko otvoreno učilište Imotski i Grad Imotski.
U nedjelju, 12. kolovoza od 20 sati u Ulici Ante Starčevića održat će se prodajni gastronomski sajam. Prodavat će se maslinovo ulje, proizvodi od maslina, riba, soparnik, salate od hobotnice, pašticada s njokima, gulaš, čipš od raštike, pomfrit od tikava, nezaobilazni pršut i još brojni gastronomski proizvodi. Sajam se održava pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, u organizaciji Grada Imotskoga, Pučkog otvorenog učilišta Imotski i Turističke zajednice Imota.
Udruga vinara i vinogradara Imotskog vinogorja ove godine po četrnaesti put organizira manifestaciju „Festival Kujundžuše – Cvit razgovora“ koja će se održati u ponedjeljak 13. kolovoza 2018. u ulici Ante Starčevića u Imotskom s početkom u 20 sati i 30 minuta. Svake godine ova manifestacija okuplja 15-ak imotskih vinara s više od 50 etiketa i oko 3000 posjetitelja, s područja Imotske krajine i cijele Dalmacije. Kupnjom čaše i kupona svaki posjetitelj ostvaruje pravo degustiranja ponuđenih vina.


Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime