Jutros oko 02:30 sati u mjestu Pakoštane u Ulici kraljice Jelene u neposrednoj blizini kućnog broja 82 dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Do sada provedenim istraživanjem sumnja se da se  prometna nesreća dogodila na način da je vozač bez zaštitne kacige upravljao motociklom marke “Piaggio” bez registarskih oznaka, dok se na motociklu nalazio i suputnik bez zaštitne kacige, te su se kretali kolnikom navedene ulice iz pravca sjevera u pravcu juga, gdje je dolaskom do navedenog kućnog broja vozač, zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika izgubio kontrolu nad upravljačem motocikla uslijed čega izlijeće desno van kolnika te udara u rasvjetni stup u ulici gdje se i zaustavlja.

Na mjesto događaja izašla je HMP Biograd koja je u 02:56 sati konstatirala smrt maloljetne muške osobe u dobi od 17 godina dok je maloljetna muška osoba također u dobi od 17 godina zadobila teške tjelesne ozljede  te se nalazi u Općoj bolnici Zadar.

Policijski službenici i dalje provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ove prometne nesreće.